Extraordinària exposició. Gyotaku: capturar l’ànima dels peixos.

L’artista Victòria Rabal presenta en el Museu Marítim de Barcelona una exposició que destaca per la seva esplèndida posada en escena. Més de 150 dibuixos, impressions de peixos en tinta xina sobre paper japonès.
La visió al entrar a la sala és la d’una mola de peixos nedant, flotant, entre la terra i el cel, que conviden a contemplar-los donant voltes. Aquesta mola també ens permet ficar-nos en el laberint d’espècies gaudint encara més de la sensació d’immersió entre els peixos.
La reproducció que s’aconsegueix amb  la impressió dona unes imatges molt expressives, amb força, subtils, imaginatives. I per rematar el muntatge i la proposta plàstica Victòria Rabal penja tres grans ret, tinta xinesa sobre paper, de tota l’alçada de les Drassanes Reals que son unes autèntiques meravelles.
(Gyotaku: capturar l’ànima dels peixos. Museu marítim de Barcelona. 27 de juny a 29 de setembre de 2014)

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC


Share

Comments are closed.