“Intento de asesinato” exposició de Montserrat Moliner al TPK Art i Pensament Contemporani

El TPK Art i Pensament Contemporani, de L’Hospitalet, ha obert el curs amb una exposició, “Intento de asesinato” de l’artista Montserrat Moliner.
L’exposició podria semblar “humil” i “senzilla” perquè són obres damunt paper però veient-la d’aprop és densa i intensa. És consciencia social i cultural, pensaments transformats en llenguatge que llegeixen i relaten la visió d’una fabrica, “la fabrica de Flaçà, que mort i és descompon davant els ulls dels veïns i antics treballadors, potser com a vivència mimètica de la societat.
Montserrat Moliner diu que és va deixar conduir pel que veia i sentia sense saber cap a on li portaria. El resultat és un llarg camí damunt el paper, de imatges, dibuixos, poesia vital.
Una projecció audiovisual conclou amb la imatge d’un cor sobreposat a la fabrica, imatge potent que interpel·la al diàleg.
Felicitats al TPK Art i Pensament Contemporani per la constància i per continuar posant un grà de sorra cultural de qualitat a L’Hospitalet que té el valor d’una roca sòlida des d’on construir noves propostes artístiques com les que vam poder veure abans de l’estiu a la magnífica l’exposició del Tecla Sala.
(Intento de asesinato, Montserrat Moliner. TPK Art i Pensament Contemporani. 18 de setembre a 18 d’octubre de 2014)

1 CAM01580 pet

2 CAM01593 pet

3 CAM01590 pet

4 CAM01592 pet

5 CAM01586 pet

6 CAM01584


Share

Comments are closed.